Ettevõttest
Kontakt

Optiline Grupp OÜ

Aadress: Jaama 6, Keila
REG. kood: 10528251
MKR: EE100666713
E-mail: info@pereoptika.ee

Juhatuse esimees: Jaan Põrk tel. 6620 236
Juhatuse liige: Andres Avango tel. 6620 231
Müügijuht: Heli Neudorf tel. 6620 231
Kontor: Tartu mnt. 18, Tallinn

Privaatsuspoliitika

Isikuandmete kaitse on meie jaoks väga oluline ning suhtume sellesse täie tõsidusega. Käesolevast privaatsuspoliitikast, mille põhimõtteid Optiline Grupp OÜ järgib, leiate detailset informatsiooni selle kohta, milliseid isikuandmeid Optiline Grupp OÜ Teie kohta kogub, milleks neid kasutame ja kellel neile ligipääs on. Palun leidke aega, et antud privaatsuspoliitikat lugeda ning kontakteeruge Optiline Grupp OÜ- ga kui Teil on sellega seoses küsimusi või ettepanekuid.

Nagu enamik teisigi ettevõtteid, kogub Optiline Grupp OÜ andmeid selle kohta, kui külastate meie veebilehte pereoptika.ee. Meie kodulehte on võimalik külastada ilma, et jätaksite meile tuvastatavaid isikuandmed. Küll aga olge palun teadlik, et kasutame oma kodulehel küpsiseid (ingl cookies), mis annavad meile statistilist teavet. See aitab meil analüüsida pereoptika.ee veebikülastajate käitumise mustreid ja parandada kasutajakogemust. Kui soovite meie kodulehe kaudu osta meie teenust või saada selle kohta rohkem teavet, siis on isikuandmete jagamine meiega vajalik.

Isikuandmete töötlemisel juhindume kohalduvatest isikuandmete kaitset puudutavatest õigusaktidest, sealhulgas Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusest (EL) 2016/679 ja Eesti isikuandmete kaitse seadusest.

Optiline Grupp OÜ austab Teie õigusi, mis teil on seoses oma privaatsuse kontrollimisega. Meile on oluline, et saaksite oma õigusi ellu viia. Allpoolt leiate detaile selle kohta, kuidas seda teha.

Käesolev privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas Optiline Grupp OÜ töötleb isikuandmeid. Privaatsuspoliitika kohaldub, kui kasutate Optiline Grupp OÜ teenuseid või olete edastanud oma andmed Optiline Grupp OÜ veebivormide kaudu. Selliste andmete suhtes on Optiline Grupp OÜ andmete vastutav töötleja.

Töötleme Teie andmeid järgmistel juhtudel:

  • lepingutest tulenevate kohustuste täitmine;
  • teenuste osutamise pakkumiste tegemine;
  • veebivormide kaudu sisestatud andmeid vastava veebilehe funktsionaalsuse pakkumine.

Kui edastate meile oma andmed veebivormide kaudu, toimub andmete töötlemine Teie enda soovi alusel kasutamaks veebilehel pakutavat funktsionaalsust.

Kolmandatele isikutele Teie isikuandmete edastamine saab toimuda vaid juhul, kui seda näevad ette kohalduvad õigusaktid (näiteks kui oleme kohustatud jagama andmeid ametivõimudega).

Andmeid säilitame kuni:

  • seda näevad ette õigusaktid;
  • see on vajalik lepingust tulenevate kohustuste täitmiseks;
  • soovite oma andmete kustutamist kui see pole vastuolus eelnevate punktidega.

Kui olete meile edastanud oma isikuandmed, on Teil nende suhtes õigus:

  • isikuandmete töötlemise nõusoleku tagasi võtmiseks;
  • andmete töötlemise vastuväidete esitamiseks;
  • andmete üle kandmiseks teisele teenusepakkujale;
  • esitada kaebus järelevalveasutusele.

Samuti on Teil õigus taotleda:

  • juurdepääsu ennast puudutavatele andmetele;
  • andmete parandamist;
  • andmete kustutamist;
  • andmete kasutamise piiramist.

Kõik isikuandmed mida me Teie kohta omame, pärinevad Teie enda esitatud andmetest.

Kui Teil on küsimusi seoses Teie isikuandmete töötlemisega või soovite rakendada enda õiguseid enda andmete suhtes, palun võtke meiega ühendust e-posti aadressil kylliki@optiline.ee.

 

Teie Pere Optika

Kontakt

Optiline Grupp OÜ

Aadress: Jaama 6, Keila
REG. kood: 10528251
MKR: EE100666713
E-mail: info@pereoptika.ee

Juhatuse esimees: Jaan Põrk tel. 6620 236
Juhatuse liige: Andres Avango tel. 6620 231
Müügijuht: Heli Neudorf tel. 6620 231
Kontor: Tartu mnt. 18, Tallinn

Tagasiside
Hea Pere Optika klient!

Soovime teha kõik, mis meie võimuses, et olla parim optiliste teenuste pakkuja Eestis. Klientide heaolu ja arvamus on meie jaoks kõige tähtsam. Palun jaga meiega ettepanekuid, kriitikat, tähelepanekuid, muresid ning ka meeldivaid kogemusi seoses meie kauplustega või kodulehega. Nii saame õppida ja areneda ning oma teeninduskvaliteeti tõsta ja Sulle paremaid teeninduskogemusi pakkuda.

Oma kirja võid sisestada anonüümselt, aga kui soovid meiepoolset isiklikku vastust, siis palun lisa ka oma nimi, e-maili aadress ja märgi ära konkreetne pood või teema, millega Sinu kiri seostub. Räägi, mida saaksime paremini teha, ja lubame, et anname endast kõik, et Pere Optikat paremaks arendada.

Tule tööle

Hetkel vabad töökohad:

  • Optometrist

    Tule tööle, kui:

    • Soovid töötada kõige kaasaegsema optometristi aparatuuriga.
    • Sul on omandatud optometristi eriala või oled seda omandamas.
    • Oskad mõnda võõrkeelt (vene, inglise või soome).
    • Oled positiivse ellusuhtumisega, tahad koos meiega õppida, areneda ja häid tulemusi saavutada.

    Saada meile oma CV ja võtame Sinuga peagi ühendust!

    Hetkel otsime optometristi Tallinna kauplusesse.
    Küsi lisainfot personal@pereoptika.ee.

Pere Optikast
Pere Optika on kogu pere prillipood. Meie südameasjaks on personaalse lähenemise pakkumine nägemisega seotud elukvaliteedi säilitamiseks. Silmad on hingele peegliks ning hingesära hoidmisele aitab kaasa silmade eest hoolitsemine.
Pere Optika kauplused asuvad üheksas maakonnas üle Eesti ja neis on tööl stiilitunnetusega müüjad, nobedate sõrmedega optikud ja terava silmaga optometristid.

 

Meie juures saab professionaalset nõu läätsede ja klaaside kohta ning häid soovitusi kõige paremini sobiva prillipaari ostuks. Pere Optika teeb kõik Sinu silmade heaks.

1998. aastal Keilas esimese kaupluse avanud Optiline Grupp OÜ on tänaseks Pere Optika brändi kasvatanud prillipoodide ketiks, millel on 35 kauplust üle Eesti.

Pere Optika pingutab iga päev selle nimel, et meie poodidest avastaksid endale meelepärased optilised tarvikud igast vanusest ja igat hinnaklassi väärtustavad kliendid. Meie juurest leiab nii mängimis- kui õppimisprille pere kõige pisematele; trendikaid ja noortepäraseid brände teismelistele; funktsionaalseid tööprille aktiivsele inimesele; prillimaailma tipptaset stiilsust hindavale kliendile; soodsaid variante lugemisprille vajavatele seenioritele; päikeseprille igale maitsele; kontaktläätsesid ja palju muid tarvikuid.

Pere Optika on pood, kuhu tulla kogu perega, sest siin kehtib lai valik soodustusi just nendele, kes on otsustanud endale valida kõige paremini ninale istuva prilli- või päikeseprillipaari just oma kõige lähedasemate inimeste ringis. Väga lihtsatel põhimõtetel kehtivad erineval tasemel soodustused nagu Perepakkumine, Koguperepakkumine, Sõbrapakkumine ja Armsamapakkumine.

Kuna me soovime, et kvaliteetne silmanägemine oleks kättesaadav igaühe jaoks, siis oleme sisse töötanud heategevusliku süsteemi, millega saad soovi korral igalt oma ostult annetada raha paljulapseliste perede laste nägemisvõimaluste parandamiseks. Üheskoos saame aidata kogu Eesti head silmanägemist paremini säilitada.

Pere Optika kollektiiv käib end pidevalt arendamas optikamessidel ja koolitustel, et tuua oma klientideni viimane sõna nii prillimoes kui kõiges, mis puudutab nägemiskvaliteedi säilitamist – silmade kontrollimine; kontaktläätsede määramine; prillide valmistamine, hooldus ja parandus. Meie päralt on parim tehnika ja täpseima silmaga optometristid ja tehnikud.

Kohtumiseni Pere Optikas.

Registreeru nägemiskontrolli